Mardin'in Nusaybin ilçesinde teröristlerin tuzakladığı patlayıcıyı infilak ettirmesi sonucu şehit olan özel harekat polisi Coşkun Nazilli için Alanya Garnizon Şehitliği’nde mevlid-i şerif okutuldu.

Alanya Garnizon Şehitliği'nde düzenlenen mevlit programına Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Milliyetçi Hareket Partisi Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, Antalya İl Emniyet Müdürü Haşim Çakmaklı, Alanya İlçe Emniyet Müdürü Alper Avcı, Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Alanya Gençlik Ve Spor İlçe Müdürlüğü Erdal Tamrak, Alanya Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Ahmet Çelik, Alanya İlçe Müftüsü Dr. İhsan İlhan, Gazi Saim Köse ayrıca Coşkun Nazilli'nin görev arkadaşları polisler ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı. Mevlit programı kapsamında Alanya İlçe Müftüsü Dr. İhsan İlhan ve din görevlileri tarafından Kur’an-ı Kerim tilaveti okundu.

Mevlit programı hakkında bilgi veren İlçe Müftüsü Dr. İhsan İlhan “Mardin'in Nusaybin ilçesinde teröristlerin tuzakladığı patlayıcıyı infilak ettirmesi sonucu şehit olan özel harekat polisi Coşkun Nazilli için Alanya Garnizon Şehitliği’nde düzenlenen mevlid programına katıldık.Bu vesileyle ben Şehidimize bir kere daha Allah’tan rahmet diliyorum.Ailesine, yakınlarına sabr-ı cemiller diliyorum.Şehidimizin Makamı cennet olsun. Allah birliğimizi, huzurumuzu, kardeşliğimizi, düzenimizi bozmak isteyen hainlere asla izin vermesin.” dedi. Programın bitiminde ise katılımcılara çeşitli ikramlar yapıldı.