Haber - Muammer SOYLU

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin bayramı dolu dolu geçiriyor. Arefe günü takdir toplayan ziyaretlerde bulunan Başkan Şahin bayram sabahı programlara katılarak hız kesmedi.

Arefe günü Başkan Şahin ve yönetim kurulu üyeleri ilk olarak Alanya Garnizon Şehitliği'ni ziyaret ederek, vatanı uğruna canını hiç düşünmeden feda eden kahraman şehitlerimize dua etti.



Başkan Şahin ve yönetimi daha sonrasında ise Alanya Huzurevi'ni ziyaret edip, huzurevi sakinlerinin Ramazan Bayramı'nı kutladı. Başkan Şahin huzurevi ziyaretiyle ilgili, “Bu özel günde hepsi birbirinden değerli annelerimizin, babalarımızın, ellerini öpüp, hayır dualarını aldık.” dedi.

Bayram sabahı çalışmalarına devam eden Başkan Şahin ve Yönetim Kurulu üyeleri, meclis üyeleri ve çalışma grubu ekibiyle önce ALTSO konferans salonunda bayramlaştı daha sonra ise Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun da hazır bulunduğu Alanya protokolünde yerini aldı. Şahin'in ALTSO seçimleri öncesi çalışma eforundan ödün vermemesi 'bravo başkan dedirtiyor'.


ALTSO'daki bayramlaşmaya katılım oldukça fazlaydı.