Özel bireylerle yaptığı çalışmalarla adını ülke gündeminde sürekli duyuran Özgün Kardelen bu sefer sporda da gündem oldu. Antalya'da gerçekleşen Özel Sporcular Akdeniz Bölge Şampiyonasına 3 sporcu ile katılan katılan kurum 2 birincilik, 3 ikincilik ve 3 üçüncülük toplam 8 madalya ile döndü.

Özgün Kardelen Özel Eğitim Kurumu Yönetim Kurulu Başkanı Psk. Feridun Özdeş " Öncelikle sporcularımı, bizlere güvenerek en değerlilerini teslim eden aileleri ve emek vererek çocuklarımızı bu seviyeye getiren öğretmen ve antrenörlerimizi kutluyorum.Sporcularımızla il dışında ailelerinden uzakta yakından ilgilenen kurum müdürümüz Arzu Uçurmak ve kafile sorumlumuz Zehra Aydoğan'a  teşekkür ediyorum.

 Başarılar asla tesadüfi değildir. Özellikle kalıcı başarılar. Özel bireylerle hayatın her alanında yaptığımız çalışmalar sayesinde onların gelişimlerine ve sosyal hayata daha çabuk katılmalarına olanak tanıyoruz. Uyguladığımız model sadece ülkemizde değil dünyanın bir çok farklı köşesinde de aileler tarafından dikkatle takip ediliyor."