Alanya Kaymakamlığı'nın düzenlediği etkinlik ile Muhtarlar Günü nedeniyle Atatürk Anıtı'na çelenk bırakıldı. Etkinliğe, Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel, Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatör’ü Hüseyin Güney, Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Alanya İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya İlçe Başkanı Ali Takavut, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin ile çok sayıda muhtar ve kurum müdürleri katıldı.

19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle Atatürk Anıtı önünde yapılan etkinliğe katılan Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, " demokrasinin vazgeçilmez unsurları arasında olan muhtarlar, dün olduğu gibi bugünde vatandaşlar ile bizler arasında önemli bir köprü vazifesi yapmaktadır. Mahallelerine hizmet alma yönünde gece gündüz çalışan tüm muhtarlarımızın gününü kutluyorum " dedi.

Ayrıca Muhtarlar Günü nedeniyle bir konuşma yapan, Alanya Muhtarlar Derneği Başkanı Hasan Yüksel, "Muhtarlar, halkın oylarıyla göreve gelen, bulundukları ve görev aldıkları bölgeye en iyi hizmeti getirmek, getirilmesine yardım ve aracılık etmek adına büyük bir görev üstlenmektedir. Bu anlamda bizlere bu günü layık gören Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, başbakanımıza ve meclisimizin kıymetli görevlilerine sonsuz teşekkürü bir borç bilirim" şeklinde konuştu.