Alanya’da da yeni tip korona virüs sebebiyle alınan önlemler kapsamında turizm işçileri oldukça mağdur oldu. Ramazan ayının gelmesi ile birlikte ise sıkıntılar iyice arttı. Tosmur’da ise vatandaşlar Muhtar Zafer Gürel’in iş yapmamasından yakındı. İddialara göre Sokağa çıkma yasağının başlamasının ardından ekmek dağıtımı yapan Gürel, daha sonrasında marketiyle ilgilenmeye başladı ve vatandaşı tamamen unuttu.

İLGİ YOK

Vatandaşların iddialarına göre bir çok problemi bulunan Tosmur Mahallesi’nin sorunlarını çözmek için aradıkları Muhtar Gürel’e ulaşmak hiç kolay değil. Yayla, köy gibi mahallesinden uzak yerlerde bulunan Gürel, mahallelinin sorunları ile ilgilenmiyor.

“MARKETTE ÇEKİRDEK ÇİTLEYEREK HİZMET OLMAZ”

Bir vatandaşın konu ile aktardıkları ise şu şekilde: “Alt geçitler pislik içerisinde muhtar yok, su patlağı var ASAT’a vatandaş bilgi veriyor, sokak lambaları patlak vatandaş CLK’yı arıyor. Bir yıldır Tosmur için yapılan bir şey yok. Yollarda çukurlar oluyor ilgi alaka yok. Tosmur içerisinde bir defa dezenfektan aracı geçirmedi, sinek ilaçlama vatandaşların şikayetleri ile yapılıyor. Marketinde gece 4 kişi ile çekirdek çitleyerek hizmet olmaz.”

“OY ZAMANI HER YERDEYDİN”

Seçim zamanını hatırlatan bir başka vatandaş ise, “Oy zamanı geldiğinde Tosmur’un göbeğinde dolaşıp şov yapıyordun. Şimdi icraat zamanı ortada yoksun. Bizim sokağa geldiğine görmedim. Ayrımcılık yapma. Oy verdik, mağdur olduk” dedi.

SOSYAL MEDYADA ÇOK SAYIDA ELEŞTİRİ

Hizmetten uzak muhtarlık anlayışı ile oldukça tepki çeken Muhtar Gürel'e sosyal medyada da çok sayıda tepki geliyor.

İşte o yorumlardan biri: