HABER – Yüksel SOYLU

Aslen Alanya’lı olup yıllardır Antalya’da basın sektöründe faaliyet gösteren aynı zamanda  My Gazete sahibi ve Antalya Gazeteciler Cemiyet Başkanı Mevlüt Yeni ile Yönetim kurulu üyesi Şifa Çicek Alanya Gazeteciler Cemiyet Başkanı Gaye Coşkun ve Yönetim kurulu üyeleri ile fikir alışverişinde bulundular.

Alanya Gazeteciler Cemiyet Başkanı Gaye Çoşkun kardeş kuruluş olan, Antalya Gazeteciler Cemiyet Başkanı Mevlüt Yeni ve Şifa Çicek’in bu ziyaretinden son derece memnun kalarak Alanya Gazeteciler Cemiyeti adına Mevlüt Yeni ve Şifa Çicek’e teşekkür etti. Antalya Gazeteciler Cemiyet Başkanı Mevlüt Yeni sosyal medya hesabından şu ifadelere yer verdi:

“Divan başkanlığını yaptığım kardeş kuruluş güzel Alanya'mın Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığına seçilen kardeşim Gaye Coşkun ve yönetim kurulu üyeleri ve önceki başkanımız sevgili Mehmet Ali Dim'i ziyaret ettim. Cemiyet yonetimi ile uzun uzun geleceğe dair sohbet edip Alanya ve Antalya medyasinin gelişimine katkı koyacak İşbirliği yollarını araladik. İki kardeş cemiyet arasında önemli projeler yapmak, dayanışma içinde bölgesel güçbirliği oluşturma konusunda ortak hareket etme fikrini benimsedik.

Birlikten güç doğar dedik ve sektörumuz adına aydınlık yarınların temellerini sağlamlaştırdık. İlgi ve şahsıma olan güven duyguları için başkanımız Gaye hanım değerli yönetim kurulu üyeleri ve Alanya Gazeteciler Cemiyeti bayrağını zirvede gençlere teslim eden önceki başkanımız sevgili Mehmet Ali Dim'e çok teşekkür ederim.” dedi.