HABER – Muammer SOYLU

Mahallesine yaptığı çalışmalarıyla büyük takdir toplayan ve bir süre önce annesini kaybeden Kestel Mahallesi Muhtarı Muhterem Şimşek, ahde vefa örneği göstererek takdir topladı. Hiçbir ulusun atalarını inkar edemeyeceği belirten Şimşek, “Aslını inkâr eden “haramzâde”dir” dedi.

Şimşek yaptığı açıklamada geçmişte hizmet vermiş muhtar ve belediye başkanlarına teşekkür ederek şu ifadeleri kullandı:

“Hepimiz el ele vererek halkımızın ihtiyaç duyduğu modern çağdaş bir mahalleyi sosyal yapısıyla, fiziksel yapısıyla kurmak için el birliği ile çalışacağız. Halkımızın bize göstermiş olduğu güvene layık olmak için, gece gündüz demeden çaba göstereceğiz. Gönül birliği ile daha güzel bir mahalleyi hep beraber inşa edeceğiz.

Bir asırdır Alanya’da farklı mahallelerde emek veren, çaba gösteren tüm muhtar arkadaşlarıma, hizmet vermiş tüm belediye başkanlarıma Kestel Mahallesi adına teşekkür ediyorum. Biz Yörük evladıyız ecdadımızı ve atalarımızı asla inkar etmeyiz. Aslını inkâr eden “haramzâde”dir. ’’ diyerek ahde vefa örneği gösterdi.

BAŞKAN YÜCEL’DE YER ALDI

Zamanın Kestel Belediye Başkanı İsa Küçülmez 2002 yılında Konya-Ankara yolunda geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetmişti. Kestel Belediye Meclis üyelerinin oylarıyla Hüseyin Özsoy Kestel’in Başkanı seçilmişti. Özsoy 2002 - 2004 yılları arasında Kestel’in Belediye Başkanları arasına ismini yazdırmıştı. Daha sonra 2004 yılında Adem Murat Yücel Kestel’de yapılan seçimlerde Doğruyol Partisi (DYP) den Kestel Belediye Başkanı olarak seçilerek Türkiye’nin en genç Belediye Başkanları arasına girmişti. Kestel Muhtarı Muhterem Şimşek ahde vefa örneği içine eski Kestel şuanda ise Alanya’nın başarılı ve çalışkan Başkanı Adem Murat Yücel'i alarak, yaptığı hizmetler karşında teşekkür etti.