HABER – Hasan KAYA

Alanya'nın İmamlı Mahallesi'nde Mezarardı mevkiinde arazisi bulunan Osman Bilgin, hemen yanı başından arazi alan ve sera yapan Alanya'nın eski ALTSO Başkanı Kerim Taç’ın kendisine bazı vaatler verdiğini ve arsasının kenarına istinat duvarı yapma sözü vermesine rağmen hala yapmadığını ifade ederek Taç’a tepki gösterdi.

20 DÖNÜM ARAZİ ALDI

Osman Bilgin www.gazetealanya.com’a verdiği özel demeçte şunları ifade etti, “Ben yıllardır Alanya’nın İmamlı Mahallesi’nin Mezarardı mevkiinde oturuyorum. Yıllar önce Alanya’dan Kerim Taç adlı kişi arazime yakın bölgeden yaklaşık 20 dönüm arazi alarak muz serası yaptı ve bana komşu oldu. İnşaat döneminde arazisini benim arazimin sınırına sıfır olarak çevirtti ve bize istinat duvarı yaptıracağının sözünü verdi. Seralarına beton dökerken beton atıkları benim arazimde kaldı. Arazimi ekip dikemiyorum. Serasının yağmur suyu benim arazime akıyor” dedi.

HAKKIMI YASAL YOLLARDAN ARAYACAĞIM

Eskiden Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) başkanlığı da yapan Kerim Taç’a yüklenen ve kendisini hep oyaladığını da açıklayan Bilgin, “Bu şahıs verdiği vaatlerin hiç birini yerine getirmedi. Kendisinden çok mağdur oldum.

Bana söz verip vaatlerini yerine getirmeyen Kerim Taç’a karşı hakkımı yasal yollardan arayacağım’’ dedi.