Aile bireyleri ve ailenin en büyüğü olan Sadık Kasımoğlu’nun aracılığı ile bir araya gelen davetliler, Allah'ın verdiği nimetlere, sağlıklı yaşamın verdiği huzura, Türk Devleti’nin ve milletin dirliği ve birliği adına ‘Şükür Yemeği’ verdi.

YEMEĞE YAKLAŞIK 1.500 KİŞİ KATILDI

Kasımoğlu ailesinin bu anlamlı yemeğine Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuri Demir, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkan adayı Mustafa Tuna, Alanya Minibüsçüler Otobüsçüler ve Servis Aracı İşletmecileri Esnaf Odası Başkanı Doğan Bacak, Alanya Sabit Seyyar Pazarcılar ve Manavlar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Yiğit ve ekibi, Alanya Sabit Seyyar Pazarcılar ve Manavlar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Bekir Akış ve ekibi ile çok sayıda Kasımoğlu ailesi bireyleri ve Alanyalılar katıldı.

‘YEMEKTE, ŞANLI ORDUMUZUN BAŞARISI İÇİN DUALAR ETTİK’

Aile büyüğü olan Baba Sadık Kasımoğlu:"Bu güzel pazar gününde Sülalemizin tüm bireyleri ile bir arada olmak ve bizlere bu güzel yaşamı, bu güzel ülkeyi bahşeden Allah'a şükretmek için böyle bir etkinlik düzenledik. Bunu geleneksel hale getireceğiz. Allah'ım Devletimizin ve milletimizin dirliğini ve birliğini daim etsin.Ve Allah'ım Tüm sülalemizin bireylerine sağlıklı uzun ömürler versin diliyorum.Katılan ve bizleri onurlandıran Başta sayın belediye başkanımız ve oda başkanlarımız olmak üzere,herkese teşekkür ediyorum." diyerek memnuniyetini dile getirdi.