Haber:Erkan UYSAL

Alanya Belediyesi Haftalık Olağan Meclis Toplantısı gerçekleştirildi. Encümen toplantısında açıklamalarda bulunan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, "Temmuz-Ağustos ayında hizmete açtığımız teleferiğin kış vesilesiyle Ocak, Şubat, Mart ayında kampanya yaptık. Bir alan bir bedava var. İkramlarımız olacak. Halkımızın buradan yararlanmaları ve kalenin güzelliklerini görmesi için. Tahminlerimizin üzerinde bir kullanım oldu" dedi.

'Tüm Alanya halkını davet ediyorum'

Bu hafta sonu MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, belediye binasının temel atma töreni ve güneş enerjisi santralinin açılışıyla 44 aracın duasına katılacak. O gün halka seslenecek. Tüm Alanya halkını davet ediyorum" diye konuştu.

'Partimiz hassasiyetini sürdürüyor'

MHP'li belediyelerin seçimler öncesinde taahhütlerini yerine getirmesi ve karne verilmesiyle ilgili de konuşan Başkan Yücel, "O zaman göreceğiz. MHP olarak yerel yönetimlerde partimiz her zaman hassasiyetini sürdürüyor. Daha verimli, insanlara üretken belediyecilik faydalı olmaya çalışıyor. Seçim sürecinde verdiği taahhütlerini yerine getirdi mi getirmediler mi çalışmaları nedir diye. Yeni bir vizyonla, misyonla, üretken bir belediyecilik esaslı oradaki eğitimlerde, toplantılarda, istişarelerimiz, değerlendirmelerimiz olacak. Bunun sonucu da yerel yönetimlerin tasarrufundadır" ifadelerini kullandı.

'İslam dünyası gereken tepkiyi verecek'

ABD tarafından Kudüs'ün başkent olarak tanınmasıyla ilgili soruya da cevap veren Başkan Yücel, "İslam coğrafyası olarak bunu kabullenemeyiz. Bunun bugünlerde niye gündeme taşındığı manidar. Bununla ilgili İslam dünyası gereken tepkiyi verecek" dedi.