HABER - Gazete ALANYA

Otoparkın dolu olduğunu ifade eden Jandarma ekipleri vatandaşların araçlarını otoparktan içeriye almazken, zor bela içeri girebilen bazı vatandaşlar otoparkların boş olduğunu görünce deliye döndü.

Antalya Valisi Münir Karaloğlu’nun da karşılaşmayı izlemek üzere Alanya’ya gelmesi sebebiyle güvenlik önlemlerinin arttırıldığını ifade eden, jandarmaya tepki gösteren Alanyasporlu taraftarlar, “Bize maç öncesi şiddetli yağmura rağmen işkence yaşatıldı. Otopark doldu denildi, yukarı çıkıp bir baktık bomboş. Ne suçumuz vardı da bunları yaşadık. Otopark yerine gidip 3 km uzağa park ettik. Hasta olursak bunun hesabını kim verecek?” dediler.

TÜM BİRLİĞİ STADIN ÖNÜNE DİZMİŞLER

Dört büyüklerin maçlarında bile bu şekilde bir zorlukla karşılaşmadıkları belirten taraftarlar, “O jandarman güvenlik güçlerinin hali içler acısıydı. Neredeyse tüm birliği dizmişler. Dört büyüklerin maçlarında bile bu şekilde karşılanmadık. Zor bela içeri girdik yazıklar olsun” dediler. Öte yandan böyle bir güvenlik önlemin alınmasıyla çileden çıkan bazı, işadamları’’Bu emir Vali bey mi vermiş.

Biz rica ile de çıkamadık. Bu muamele hainliktir. Neymiş vali gelmiş. Valiyle devam etsinler. Böyle kafa olmaz. Millet olamadık. Birileri bizi hala kulu sanıyor. Lânet olsun’’

İşte Alanya’lıların bu konuya olan tepki sosyal medya paylaşımları: