HABER - Gazete Alanya

İlk açıldığı günden bu yana şube önünde yaşanan kuyrukların bitmediği, Alanyalıların çok sevdiği Ekrem Coşkun Döner bugün yeni bir kampanyaya imza attı. Yurt genelinde 250 şubesi bulunan ve 333 şubeye ulaşma hedefi bulunan Ekrem Coşkun Döner, bugün Alanya merkez şubesinde vatandaşlara 500 kilo ücretsiz döner ve ayran ikram ediyor.

İZDİHAM YAŞANDI

Son derece lezzetli ve doyurucu olan Ekrem Coşkun Dönerlerinden yemek isteyen Alanyalı halk şube önünde inanılmaz kuyruklar oluşturdu. Özellikle öğrencilerin okuldan çıkış saatine denk gelen öğle vaktinde yüzlerce metre kuyruğu gören vatandaşlar olay karşısında şaşkına döndü. 

ALANYA BUNU HAK ETTİ

Ekrem Coşkun işletme sahipleri, “Bugüne kadar bizlere inanarak destek veren Alanya halkına teşekkür etmemiz gerektiğini düşünerek 500 kilogram yüzde 100 doğal yaprak et dönerimizi özel ekmeği ve ayranıyla birlikte halkımıza ikram ediyoruz. Alanya bunu hak etti. Biz ‘Ne yediğini bilmek herkesin hakkı’ dedik ve bu yolculuğa böyle çıktık. Halkımız markamızı Türkiye’nin en büyük ve güvenilir, en lezzetli döner markası yaptı. 10 Aralık Salı (bugün) günü tüm Alanya halkını Ekrem Coşkun Döner'e bekliyoruz" dedi.