Alanya İYİ Parti İlçe Teşkilatı, Alanya basınıyla kaynaşma kahvaltısında bir araya geldi. İYİ Parti Alanya İlçe Başkanı Yücel Apaydın, İYİ Parti Alanya Belediye Başkan Adayı Abdullah Sönmez ve CHP İlçe Başkanı Sefa Çorbacı'nın da katıldığı kahvaltı programında basın mensuplarıyla gündem üzerinde sohbet edildi.

İYİ Parti Alanya İlçe Başkanı Apaydın etkinlikten sonra açıklama yaparken, "İYİ Parti İlçe Teşkilatı olarak, İYİ Parti Alanya Belediye Başkan Adayı'mız Abdullah Sönmez, ittifak olarak CHP İlçe Başkanı'mız Sefa Çorbacı ve siz basın mensubu arkadaşlarımızla kaynaşmak adına bir kahvaltı programı düzenledik Basınla olan ilişkilerimiz iyiydi zaten ama bunları daha iyi etmek adına dostça bir sohbet anlamında bu kahvaltıyı düzenledik. Katılımlarınızdan dolayı herkese teşekkür ediyorum. İnşallah iyi bir seçim süreci geçiririz" dedi.

'ÖNÜMÜZDEKİ SÜRECİ DEĞERLENDİRDİK'

CHP İlçe Başkanı Sefa Çorbacı ise, "Beni buraya davet eden İYİ Parti İlçe Başkanı Yücel Apaydın'a teşekkürlerimi sunuyorum, Sizlerle sohbet ettik,  önümüzdeki süreci değerlendirdik. Büyükşehirde ittifak tamamlandı, Alanya için de bugün ya da yarın üstlerimizden bir yazı bekliyoruz. Teşekkür ediyorum" diye konuştu.