Haber:Burcu MUTLU

Bu yıl ikincisini düzenlenecek olan “II. INES Uluslararası Akademik Araştırmalar Kongresi” (INES-2017) ulusal ve uluslararası düzeyde çok sayıda bilim insanının katılımı ile 18-21 Ekim 2017 tarihleri arasında DTI University, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi, Alanya HEP Üniversitesi, Amasya Üniversitesi ve Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi işbirliği ile Alanya'da gerçekleştirilecektir.

Alanya Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek olan II. INES Uluslararası Akademik Araştırmalar Kongresi’ne Prof. Dr. İlber Ortaylı, Prof. Dr. Hasan Bacanlı, Doç.Dr. Hasan Yılmaz, Doç.Dr. Skoda Miroslav, Prof. Dr. Nurettin Güz, Prof. Dr. Ahmet Kankal, Prof. Dr. Mehmet İpcioğlu, Doç. Dr. Erkan Göksu, Prof. Dr. Hüseyin Muşmal, Prof. Dr. Tolga Arcak, Prof. Dr. Ahmet Saban, Doç. Dr. Ali Ersoy, Prof. Dr. Emir Baki Denkbaş, Prof. Dr. Ali Kahraman, Prof. Dr. Osman Eroğul, Doç. Dr. Cevat Erişken, Prof. Dr. Himmet Hülur, Prof. Dr. Bünyamin Ayhan, Prof. Dr. Mehmet Engin Deniz, çok sayıda yazar ve davetli katılacak.

Kongrenin amacı, bilimsel çalışma, uygulama ve deneyimleri paylaşmak, farklı alanlarda çalışan bilim insanlarını bir araya getirerek, bilimsel ve sosyal etkileşimi sağlamak, bilim insanları arasında işbirliğini geliştirmek, yeni bakış açıları ve çalışma alanlarının oluşmasına katkı sağlamaktır. Ayrıca kongre kapsamında uluslararası iki karma sergi de düzenlenecektir.