Haber - Muammer SOYLU

Dün Hoted Yönetim Kurulu ile Diversey’ın katkılarıyla Türkler Mahallesindeki Wikingen İnfinity Resort & Spa Hotel’de gerçekleşen ve tüm HOTED üyelerinin katıldığı eğitim seminerine ilgi bir hayli fazlaydı.

Seminerde; “Çamaşırhanelerde maliyete etki eden faktörler ve maliyet optimizasyonu” konuşuldu.



TURİZM ÇALIŞANLARI EĞİTİLİYOR

Seminerin açılış konuşmasını yapan HOTED Başkanı Sevgi Topuzel, HOTED’in turizm sektöründeki en önemli derneklerden birisi olduğunu belirterek, “Eğitim seminerleri ile turizm sektöründe boy gösteren çalışanlara bilgilendirerek onlara gerekli standart bilgilerle donatıyoruz. Ülkemize büyük bir katma değer katan turizm sektöründeki çalışanların eğitimli olması demek vatanımıza yapacağımız en büyük katkı olur. Alanya ve çevresine gelen yerli ve yabancı misafirlerimize daha uygun maliyetlerle daha yüksek standartlarda hizmet vermek tek gayemiz olmalı.” dedi.

Topuzel konuşmasının ardından Diversey Kimya Eğitim Departmanı Müdürü Orkun Ateşok, Satış Sorumlusu Hakan Acarlar’a destekleri ve katkılarından dolayı teşekkür etti.

Ev sahipliği yapan Wikingen İnfinity Resort & Spa Hotel Genel Müdürü İbrahim Akkül adına HK Müdürü Hüsniye Faydacı’ya plaket takdim edildi.

Diversey Kimya firma yetkilileri Orkun Ateşok ve Hakan Acarlar’a günün anlam ve önemini adına çiçek verildi.