Alanya’da AHEP Üniversitesi Öğretim Görevlisi olan Lösemi hastanesi Şebnem Köseoğlu için Alanya’da uygun ilik bulunması için kampanya başlatıldı. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Köseoğlu, “Yapmanız gereken sadece Kızılay'a giderek kök hücre bağışçısı olmak istediğini söylemek ve 3 tüp kan vermek. Üstelik nakil işlemi de kan verme gibi çok çok kolay!. Sizin çocuğunuzu, annenizi, babanızı, kardeşinizi, sevginizi sevdiğiniz gibi, herkes birini çok seviyor! Kimse sevdiğini kaybetmesin lütfen" dedi.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, İyi Parti İlçe Başkanı Yücel Apaydın ve Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu’da Köseoğlu’na uygun iliğin bulunması için başlatılan kan verme kampanyasına tam destek verdiklerini belirterek Alanya halkını Atatürk Anıtı’na kan vermeye davet ettiler.

Haydi Alanya! Bir hayatı kaldığı yerden devam ettirebilmek için sizde Lösemi ile savaşan Şebnem Köseoğlu'na umut olabilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey 23-26 Temmuz tarihleri arasında Atatürk Anıtı yanında bulunan Kızılay Kan çadırına gidip kan vermek...