Haber - Yüksel Soylu

Hadimioğlu ve ekibi Alanya’nın en etkin hemşehri derneklerinden biri olan Alanya’da yaşayan Hadim, Dedemli ve diğer belde vatandaşlarının üye olduğu Alanya Dedemli Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne gelerek ziyarette bulundular.

Alanya'da çevre yolu üzerinde bulunan ve dernek başkanlığını Şehit Polis Çoşkun Nazilli’nin ağabeyi İşadamı Mustafa Nazilli’nin yaptığı dernekte ziyaret gerçekleşti. Hemşehrilerini seçim öncesi ziyaret eden Ahmet Hadimioğlu, Ak Parti’den belediye başkanlığı görevini yapıyor. Cumhur İttifakı’ndan tekrar aday gösterilen Hadimioğlu’na, MHP Hadim İlçe Başkanı Abdullah Akmaz, Ak Parti Hadim İlçe Başkanı Saffet Duran eşli etti. Hadimioğlu ve beraberindekiler Alanya'daki hemşehrileri ile bir süre sohbet edip seçimle ilgili gündemdeki konuları değerlendirdiler.

Alanya Dedemli Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Nazilli ve diğer yöneticiler Ahmet Hadimioğlu’na seçim öncesi başarılar dilediler. Dernek Başkanı Mustafa Nazilli, “Seçimin bu yoğun koşuşturma hızlı temposunda bizleri burada yalnız bırakmayıp derneğimize gelerek onurlandıran Başkanımız Ahmet Hadimioğlu’na Hadim İlçe başkanlarıma ve diğer misafirlere teşekkür ederim.” dedi.