Bir vasiyet yazıp bırakacak mısınız benim cenazemi imamlar yıkamasın, cenaze namazımı imamlar kıldırmasın, yada defin işlerini imamlar yapmasın diye.?

Saygı duyarız belki senin DİYANET ve İMAMLARA ihtiyacın yoktur orasını bilemeyiz.

Şayet öyle bir kararınız varsa da ona elbette saygı duyarız.

 Unutma sayın AYSEVER;

Aziz ve Necip Türk Milletinin vazgeçilmezi olan Diyanet İşleri Başkanlığına ve İmamlara ihtiyac vardır.

Neden vardır;

Dini konularda ehliyet ve yetkisi olmadan konuşan, yazan çizen, haddini aşan sen ve senin gibilerle mücadele etmek,  Türk Milletine Yüce Dinimiz İslam'ı dosdoğru öğretmek, anlatmak için. Ülkemizde dini konularda halkımızı aydınlatma, bilgilendirme yetkisi Anayasanın 136, 633 Sayılı Diyanet İşleri Başkanlığı Kuruluş ve Görevleri hakkındaki kanunun 1. Maddesine göre Diyanet İşleri Başkanlığına aittir, başkanlığın ve yetkilerine göre onun seçkin ve onurlu personeline aittir.

Bu millet Yüce Dinimiz İslam'ı sen ve senin gibilerden öğrenecek değildir.

Öyleyse diline, eline ve o edepsizce diyanet ve imamlara ihtiyaç yok diye yazdığın kalemine sahip çık, çok iyi sahip ol. İçindeki mürekkebini Diyanete ve İmamlara sıçratma, sonra temizleyemezsin.

 Kırk somun ekmek ye ve ondan sonra diyanete ve imamlara dil uzat.

Lütfen haddini aşma, haddini bil , diyanete ve imamlara DİL uzatma. Bilip bilmeden konuşup, yazma, yazıp ta kaleminle VİRÜS bulaştırma.

İlkeli ve seviyeli sendikacılık anlayışımız gereği TÜRK DİYANET VAKIF-SEN olarak kurumumuz ve kurumumuz personelinin, meslektaşlarımız ve üyelerimizin hak ve hukukunu sonuna kadar korumaya söz verdik.

KORUYACAĞIZ.