HABER - Muammer SOYLU

Hafta sonu Divalanya çok güzel ve anlamı bir düğüne ev sahipliği yaptı. Alanya’nın çok yakından tanıdığı renkli siması düğün, dernek gibi sosyal etkinliklerde ilk sıralarda yer alan canla başla çalışarak ter döken Ali Rıza Gündoğmuş (Sakallı) bu kez kızı için hayatının en zor ve en anlamlı uğraşı için ter döktü. 

İstanbul’da yaşayan Sebahat ve Salim ailesinin oğulları İstanbul Üniversitesinde Doçent olarak görev yapan Damat Özgür Hacıfazlıoğlu, hayatını Avukat Yasemin Gündoğmuş’la birleştirme mutluluğu gözlerine yansıdı.

Gelinin Anne ve babası Fatma – Ali Rıza Gündoğmuş ile damadın annesi Sebahat  - Salim Hacıfazlıoğlu davetlileri kapıda karşılayarak tek tek hoş geldin temennisinde bulundular.

Alanya’nın köklü ve seçkin ailelerin katıldığı gecede yemekler eşgilik usulü servis yapıldı. Katılımın hayli fazla olduğu düğünde yer bulamayan davetliler havuz başında kurulan ve varillere yakılan odunlarla ısıtılmaya çalışıldı.

Gazete Alanya ailesi olarak genç çiftimize ömür boyu mutluluk, kurdukları bu yuvanın haklarında hayırlara vesile olmasını dileriz.