Star.com.tr sitesinin yaptığı habere göre, Özdemir’in, Tekirdağ Çorlu Kaymakamlığı yaptığı dönemde konutunda Adil Öksüz tarafından sık sık ziyaret edildiği, Fetullah Gülen’in talimatıyla emeklilikten vazgeçtiği, bu talimatı Öksüz’ün ilettiği, 13 ve 9 yaşındaki çocuklarını da yine terör örgütü lideri Gülen’in in talimatı ile “ileride işine yarar” gerekçesiyle sünnet ettirmediği iddia edildi.

Alanya’daki kaymakamlık görevi yılan hikayesine dönen Özdemir’in, açtığı davalarda FETÖ’cü hakimler tarafından iade edildiği iddia edilirken, FETÖ’cü askerler ile gerçekleştirilmeye çalışılan 15 Temmuz Darbe girişiminin ardından tutuklanma kararı çıkan ancak 15 aydır kendisinden haber alınamayan Erhan Özdemir teknik takibin ardından İstanbul Fatih’te gözaltına alınmıştı.

2 HAFTALIK SORGUNUN ARDINDAN TUTUKLANDI

Gözaltına alındıktan sonra Antalya’ya getirilen Özdemir, 2 hafta süren sorgusunun ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Yapılan sorgulamayla ilgili her hangi resmi açıklama yokken, star.com.tr’nin yaptığı habere göre, örgütün gizli haberleşme programı Bylock kullanmadığı, Bank Asya’ya para yatırmadığı, çocuklarının hiç birini örgütün okullarına göndermediği, ancak buna rağmen örgütün üst yüzey yönetici olduğu iddia edildi. Çorlu’da kaymakamlık yaptığı dönemde kendisini darbe girişiminin kilit ismi Adil Öksüz’ün kendisini sık sık ziyaret ettiği ve iki çocuğunu sünnet ettirmemesi, ‘ilerde işine yarar’ dendiği iddia edildi. Bu bilgilerin nereden sızdığı henüz açıklanmazken, bir diğer haber de Alanya’nın en çok okunan ve önde gelen gazetelerinden Haber Alanya’dan geldi.

Haber Alanya’da yer alan habere göre, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu tarafından birçok kez Alanya’dan gönderilmesine rağmen FETÖ’cü hakimler tarafından ısrarla görevine iade edilen Özdemir’in kirli oyunlar peşinde olduğu iddiasında bulunuldu. Isparta’ya vali yardımcısı olarak gönderildiği, Alanya’da kaymakamlık görevinde Hasan Tanrıseven’in olduğu dönemde FETÖ provokatörlerinin kaos planları çerçevesinde PKK’nın hain Dağlıca saldırısı sonrası Alanya'da gerçekleştirilen protesto gösterilerinde ilçede Türk-Kürt çatışması çıkartmaya çalıştıkları ortaya çıkarılmıştı. Bu olaylarda Özdemir’in iç savaş çıkarma amacında olduğu iddia edildi.

 İlerideki günlerde bu konunun ne şekilde ilerleyeceği beklenirken, Özdemir’in evinde bulunan o 4 flaşta yer alan bilgiler herkesin merak konusu.