Haber - Muammer SOYLU
Ceyda Görücü Sağlıklı Yaşam & Güzellik Merkezi yeni hizmete sunduğu Quantum analiz cihazı ile ilk ölçümlerini Alanya Emniyet Müdürü Alper Avcı’ya uyguladı. Ceyda Görücü Sağlıklı Yaşam & Güzellik Merkez sahibi Ceyda Görücü Quantum analiz cihazını Alanya halkı sunmanın gururunu yaşadıklarını ifade etti. Görücü’’ Bu cihaz ile temel olarak kuantum sitemini kullanarak, kişinin analiz ve testini yaparak sağlık durumu ve ana sorunlarını belirleme ve ileriye yönelik tavsiyeler ortaya koyarak hastalığın önlenmesine yardımcı olma özelliği sunuyor’’dedi.

Alanya Emniyet Müdürü Alper Avcı, Quantum analiz cihazından çıkan ölçümlerde kendisine ‘’Maşallah sapa sağlam Turp gibi’’ dedirtti. Ceyda Görücü ise bu sağlık kontrolünü ‘’Ağır misafirlerimiz var.  Dr. Av. Övünç Özkan ve Alanya Emniyet Müdürümüz Alper Avcı. Yeni getirdiğimiz Quantum analiz cihazımızla ölçüm yaptık’’ şeklinde sosyal medya hesabından duyurdu.



QUANTUM ANALİZ NEDİR

Kuantum Rezonans Manyetik Analyzer çeşitli sağlık durumlarını göstermek için ultrason, nükleer manyetik rezonans ya da radyografi kullanmadan vücudumuzu test etme imkanı sunar. Avucunuzla sensor tutarak, çeşitli vücut sistemleri ile ilgili bilgiler bir dakika içinde alınır.. Manyetik rezonans analizi tıp alanında yeni avantajlar sunmaktadır. Bu bir kolay analiz uygulamasıdır. Test sonucunda doku analizi ve diğer tıbbi uygulamalar ile normal ve normal aralığın dışında olan durumlar gösterilebilir. Kuantum manyetik rezonans analiz, test edilen bir maddenin tepkisinin derecesi ile tipi ve büyüklüğüne ve referans madde ile karşılaştırıldığında, karşılık gelen sapmaları gösterir.



KUANTUM MANYETİK REZONANS NEDİR?

[Kuantum Rezonans Manyetik Analiz] tıbbın yüksek teknoloji yenilik projeleri, biyo-bilişim, elektrik mühendisliği ve diğer bilimleri içerir. Temel olarak kuantum sitemini kullanarak, kişinin analiz ve testini yaparak sağlık durumu ve ana sorunlarını belirleme ve ileriye yönelik tavsiyeler ortaya koyarak hastalığın önlenmesine yardım eder.Bilimsel analizi insan hücrelerinin zayıf manyetik alanlarını toplayarak yapan gelişmiş elektronik ekipmanlara sahiptir.Kuantum Rezonans Manyetik Analiz tam vücut ve ileri sağlık bilimi için sağlık danışmanı olarak katkı sağlar.Analizör bireysel rehber ve holistik yaklaşım için , non-invaziv, pratiklik, basit, ekonomik bir kullanım sunar.İnsan vücudunun genel anlamda değerlendirilmesi ve hastalık oluşmasını engelleyecek tedbirleri ortaya koyması açısından popüler ve kabul gören bir uygulamadır.