Haber - Burak ÖZTUNÇ

Dünyanın 5 direkli ve en büyük yelkenlisi olma özelliğini taşıyan ve bu yıl Kos Adası’ndan demir alan Club Med 2 bugn sabah saatlerinde Alanya’ya geldi. Alanya açıklarına demir atan gemi 291 yolcu ve 253 mürettebat barındırıyor. Yolcular ve mürettebat filikalarla karaya gelerke Alanya’yı gezme imkanı buldular.

Daha önce onlarca kez Alanya’ya gelen dev yelkenli iki buçuk yılın ardından bir kez daha Alanya’ya geldi. Club Med 2 Alanya’nın ardından Türkiye’deki diğer limanları gezecek ve 21 Ağustos’ta tekrar Alanya’ya gelecek.

Alanya'ya defalarca gelen dev yelkenlinin fotoğraflarını çeken Feyzi Açıkalın, "Alanya’nın süsü, prensesi Clup Med 2 seyahat gemisi/yatı yine geldi. 27 yaşındaki, 2008 yılında tekrar modernleştirilen, beş bilgisayar kontrollü yelkeni olan Fransız yapımı tekne belki de 20. kez limanımıza demirledi. Arkasındaki platformda su sporları yaptırabilmek için bakanlıktan özel izinle, limana yanaşma ücretini de vererek açığa demirledi. Prenses diyorum, çünkü Alanya’daki onlarca turistik “kitsch” teknenin yanında bir prenses gibi süzülerek limana girdi. Alanya’ya ne çok yakıştı." sözleri ile bu güzel fotoğrafları sosyal medya takipçileri ile paylaştı.