Haber - Burak ÖZTUNÇ

Dimçayı yolunu bayram öncesi hizmete sunmayı planlayan Alanya Belediyesi çalışmalarını bölgede yoğunlaştırdı. Kemer Köprü ile Müminler Okulu arasında sıcak asfalt çalışmasını tamamlayan ekipler, piknik alanları istikametinde genişletilen bölümde asfalt çalışmalarını hızla sürdürüyor.

MAHMUTLAR CEBECİ CADDESİNDE ASFALT DEVAM EDİYOR

Dim çayı yolunda çok yönlü bir çalışma yürüten Alanya Belediyesi, genişletme ve istinat duvarı çalışmasının ardından yolda kalan elektrik direklerini de yol kenarlarına alarak enerji hatlarını yeniledi. Dimçayı yolu ve Mahmutlar Cebeci Caddesinde asfalt çalışmaları yapılmaya devam ediliyor.

DOĞU YAYLA YOLLARINDA ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Alanya Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğüne bağlı ekipler ise yayla yollarını ulaşıma açmak için çalışmalarına devam ediyor. Ekipler çalışmalarını, Özvadı, İmamlı, Dalkılıçlı, Eşekkırıldı ve Deliahmetli yaylasında sürdürüyor. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, bayram süresince yayalarına gitmek isteyen vatandaşlar için yaklaşık bir aydan buyana çok ciddi bir çalışma yürüttüklerini belirterek, yayla yollarının büyük bölümünün ulaşıma açıldığı bilgisini verdi.