Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kadın Kolları teşkilatının Şekerhane Mahallesi Şevket Tokuş Caddesi üzerinde bulunan Seçim Koordinasyon Merkezi dualarla açıldı.

Coşku dolu bir havanın hakim olduğu açılış törenine Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan ve Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu, Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuri Demir, Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Alanya Pazarcılar Odası Başkanı Hasan Yiğit, Ak Parti Alanya İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Kiriş ve her iki partinin meclis üyeleriyle, meclis üyesi adayları da katılım gösterdi.

Törenin açılış konuşmasını gerçekleştiren Cumhur İttifakı’nın Alanya Adayı ve Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Bugün Cumhur İttifakı Kadın Kolları Temsilciliğinin ortak seçim ofisinin açılış töreninde bir arya geldik. Birlik ve beraberlik içerisinde 31 Mart Yerel Seçimleri çalışmalarımıza devam edeceğiz. Herkese hayırlı uğurlu olsun” dedi. Açılış konuşmalarının ardından seçim ofisinin açılış kurdelesi protokol üyeleri tarafından gerçekleştirildi.