Biz alternatif bir vizyonla yola çıktık diyen Çakır, “Seçim ziyaretlerimizde vatandaşlarımızın talep ve eleştirilerini kamuoyu adına ortaya koymanın, bir sorumluluk olduğunu biliyoruz ve buradan ilgililere sesleniyoruz. Vizyonu korkutmaktan ibaret olan bir zihniyetin, Alanya’ya vereceği hiçbir hizmet saygı görmez. Günümüzün toplum değerlendirmesinde; güvenlik ve huzurun yemekten bile önde geldiğini biliyoruz.

Alanya’mız tarihi, doğası ve medeni toplumuyla son derece medeni ve modern bir şehirdir. Belediyemizin kurumsal kimliği ve belediyemizin kurumsal temsili toplumumuza güven ve huzur vermelidir. Seçim sürecinde; vatandaşlarımızın dile getirdiği iddialar, adamına göre muamele, toplumu ayırma ve daha birçok şaibenin hüküm sürdüğü bir yönetim zihniyetini hiçbir toplum kabul etmez.

Siyaset ve makamlar bir hizmet aracı olarak kullanılmalıdır. Buradan doğan güç toplumumuza korku ve tehdit olarak dönmemelidir. 31 Mart tarihinin, Alanya'mız ve toplumumuz için bir fırsat olduğunu düşünüyoruz." dedi.