‘Balık yemek herkesin hakkı’ sloganıyla hareket ederek herkes balık yesin kampanyasıyla her bütçeye uygun menüsüyle kısa sürede dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Alanya Cadde Balık Restaurant, her cumartesi olduğu gibi bu cumartesi günü de misafirlerine canlı müzik eşliğinde unutulmaz keyifli bir akşam yaşatacak.

İşletmeciliğini sektörün tecrübeli isimlerinden Alican Nazlı ve eşi Havva Turan Nazlı’nın yaptığı Alanya Cadde Balık Restaurant’ta en taze balıklar, en kaliteli, en hijyenik, en nezih ortamda, salata ve su dahil 30 ile 60 lira arasında servis ediliyor.

CANLI MÜZİK KEYFİ DE VAR

Her hafta salı ve cumartesi günleri canlı müzik yaptıklarını ifade eden işletmeci Alican Nazlı, “Cumartesi akşamı mekanımızda çok özel bir akşam olacak. Balık yerken içkisini yudumlamak isteyen misafirlerimize canlı müzik resitali sunacağız. Gitarist Deniz, her hafta Salı ve cumartesi akşamları olduğu gibi bu cumartesi akşamı da sahne alacak. Kaliteli hizmeti çok cazip şartlarda almak isteyen ve canlı müzik eşliğinde keyifli bir akşam geçirmek isteyen herkesi cumartesi akşamı mekanımıza bekliyoruz. Balık yemek sağlıktır, formunu korumaktır. Bu nedenle balık yemek herkesin hakkıdır. Biz de Alanya halkını oldukça cazip fiyatlarla balık yemeye davet ediyoruz” şeklinde konuştu.

Alanya Cadde Balık, Damlataş bölgesi Migros karşısında hizmet veriyor.