İşletmeciliğini uzun yıllar bu sektörün içinde yer alan Alican Nazlı ve eşi Havva Turan Nazlı’nın yaptığı Alanya Cadde Balık Restaurant, taze balığın her çeşidini oldukça uygun fiyatlarla sunmaya devam ediyor.

Herkes balık yesin diye bu kampanyayı başlattıklarını ifade eden işletmeci Alican Nazlı, “30 ile 60 lira arasında belirlediğimiz balık menümüzde salata ve su da fiyatlarımıza dahildir. İşletmemizde her zaman taze balık sunuyoruz. İşinde uzman personelimizin hazırladığı balık menümüzle damak tadı konusunda da son derece iddialıyız. Şimdilik Salı ve cumartesi akşamları olmak üzere haftanın iki günü canlı müzik yapıyoruz.  Ailesiyle birlikte balık yiyerek keyifli bir akşam geçirmek isteyen herkesi mekanımıza bekliyoruz. Dileyen misafirlerimiz balık eşliğinde içkisini de yudumlayabilir” şeklinde konuştu.

Alanya Cadde Balık Restaurant’ı tercih edenler ise, “Gerçekten Alanya’nın en nezih mekanlarından birisi. Gerek damak tadı gerek sunum gerekse fiyat konusunda son derece kaliteli hizmet sunuyorlar. Alanya da balık yemek isteyenlere bu mekanı şiddetle tavsiye ediyoruz” dediler.