Bir süre önce hizmete açılan ve yaklaşık 3 milyon liraya malolan Hasta ve Hasta Yakınları Sosyal Tesis, şehir dışından Alanya’ya gelen veya kalacak yeri olmayan hasta yakınları ücretsiz konaklamaya başladı.

TEŞEKKÜR MEKTUBU

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in Alanya’da hasta ve hasta yakınlarının rahat barınabilmesi için inşa etti 5 yıldızlı otel kalitesinde hizmeti görülmeye değer konuma geldi.Tesiste konaklayanlar her fırsatta memnuniyetini dile getirirken, önceki gün tesiste konaklayan bir hasta yakınının teşekkür mektubu dikkat çekti.

HER ŞEY DÜŞÜNÜLMÜŞ

 5 yıldızlı otel konforundaki tesiste, her biri 30 metrekare olan 2 kişilik konforlu odalarda mutfak nişi, banyo, 2 yatak, gardırop nişi, çekyat ve balkon yer alıyor. Ayrıca, resepsiyon, lobi, idari birimler, restoran, jimnastik salonu ve her katta mescit bulunuyor. Hasta ve hasta yakınlarının rahatı için her şeyin düşünüldüğü tesiste 15 personel görev yapıyor. 7/24 esaslı hizmet verilen tesiste gelen misafirlere sabah kahvaltısı, öğle ve akşam yemekleri de ücretsiz olarak veriliyor Oba Mahallesi’ndeki Alaaddin Keykubat Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin yanına yapılan tesiste konaklayan hasta yakınlarının sayısı her geçen gün artmaya başladı.