Alanyalı iş adamlarının örnek davranışı büyük takdir topladı. DM Group Enerji İnşaat sahibi Mehmet Kılınç, Soysal Homes Emlak sahibi Emin Soysal ile Milano İnşaat sahibi Tarık Öztürk dün akşam birlikte eğlenmek için bir eğlence mekanına gittiler. Fakat Irak sınırında 4 askerimizin şehit olmasını bilmedikleri için eğlence yerinden birlikte çektirdikleri bir fotoğraf paylaştılar.

Irak’ta şehit olan askerlerimizi duymaları üzerine 3 isim de fotoğrafı anında sosyal medya hesaplarından kaldırdılar. Ayakta alkışlanacak bir harekete imza atan 3 duyarlı iş adamı sosyal medya hesabı üzerinden şu açıklamayı yaptılar:

“Arkadaşlar, şehitlerimiz varmış yine, lanet olsun bu teröre. Bilmeyerek dün eğlenceye gittik ve paylaşım yaptığımız için özür dileriz herkesten. Allah rahmet eylesin mekanları, cennet olsun. Yaradan geride kalanlara sabır eylesin.”

Alanya’nın sevilen iş adamlarının örnek davranışı, tüm Alanya halkının takdirini topladı. Böyle duyarlı bir davranışa kayıtsız kalmayan vatandaşlar, 3 isme de övgüler yağdırdılar. Gazete Alanya olarak bu tür bir davranışta bulunan duyarlı iş adamlarımızı kutluyoruz.