Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO)’dan sonra en fazla üyeye sahip olan Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası (ALESO)' da Başkanvekilliği seçimleri yapıldı. 4.5 yıldır Başkanvekilliği görevini sürdüren Ahmet Yanar yapılan oylama ile başkanvekilliği yarışını kaybetti. Her yıl yeniden Başkanvekilliği değişimi yapılacağını ifade eden  Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuri Demir ‘’Biz Adaletli, hakkaniyetli bir şekilde bir Başkan vekilliği oylaması yaptık. Odamıza katkısı olmuş hiçbir arkadaşımızı küstürmek istemiyoruz. Oda olarak 10 yıl hizmet vermiş arkadaşlara plaket takdim ederek onları onura edeceğiz’’ dedi.

Öte yandan 4.5 yıldır Başkan vekilliği görevini sürdüren Ahmet Yanar ile Yönetim kurulu üyesi Aziz Çoban’ın Başkanvekilliği için yapılan oylama kıran kırana geçti.  Yanar 5 oy, Aziz Çoban 6 oy alarak Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası (ALESO)'nun yeni başkanvekilliği Aziz Çoban’ın oldu.

www.gazetealanya.com olarak Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanvekilliğine yeni seçilen Aziz Çoban’a tebrik eder, başarılar dileriz.