Haber - Burak ÖZTUNÇ

Alanya’nın Kestel Mahallesi’nden olan ve Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in dedesi olan Ali Tok dün yaşlılığa bağlı sebeplerden hayatını kaybetmişti.

97 yaşında hayatını kaybeden Alanya’nın sevilen ismi Ali Tok’un cenazesi bugün düzenlendi. Cenaze törenine Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve Alanya Belediyesi birim amirleri ile müdürleri, Alanya Belediye Meclis Üyeleri, Alanya’nın siyasi parti temsilcileri ve yöneticileri, ALKÜ Rektörü Ekrem Kalan, Alanya’da oda dernek ve sivil toplum kuruluşu başkanları ve yöneticileri, bir çok turizmci ve işadamı ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Binlerce kişinin buluştuğu cenaze namazı öğle namazına müteakip Alanya Müftüsü İhsan İlhan tarafından kıldırıldı. Merhum Ali Tok, dualar ve büyük bir kalabalık eşliğinde Kestel Hanönü Mezarlığı’na defnedildi.

TAZİYE YERİ BELLİ OLDU

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in dedesi olan Ali Tok'un taziye yeri "Kestel Mahallesi İsa Küçülmez Caddesi Migros marketin karşışı" olarak belirlendi.