Her hafta farklı mahallelerde düzenlediği toplantı programlarına Fığla Mahallesi’yle devam eden Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, mahalle sakinleri ile bir araya gelerek soru ve taleplerini dinledi.

BAŞKAN YÜCEL’DEN YENİ 3 PARK MÜJDESİ

Fığla Mahallesi’ne yönelik yaptığı çalışmalardan bahseden Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Kent merkezi ve kırsalda park ve sosyal alanlar ile ilgili yatırımlarımız aralıksız devam ediyor. Mahallemize 310 bin TL’lik yatırımla Şehit Fatih Uysal Çocuk Parkı ve Muhtar Evi’ni kazandırdık. İnşallah bölgemize yeni parklar ve sosyal alanlar kazandıracağız. Buradan size 3 yeni parkın müjdesini veriyorum” dedi.

BAŞKAN YÜCEL, “AŞKIMIZ ÖNCE ALLAH’A, SONRA HALKIMIZA HİZMET AŞKIDIR”

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Yeni ÇevreYolu’nun kuzeyinde cami yapılmasına imkân sağladık. Bizim için en büyük aşk önce Allah’a, sonra da halkımıza duyduğumuz hizmet aşkıdır. 15 yıldır azimle, sevgiyle, kararlılıkla insanlarımıza en iyi şekilde hizmet etmeye çalışıyoruz, iyi ve kötü günlerinde yanlarında olmaya gayret gösteriyoruz.  Yaptığımız tüm hizmetlerin temelinde ‘önce insan’ duygusu var” dedi.