p>Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, yayınladığı mesajla vatandaşların yeni yılını kutladı.  Yeni bir yıla girmenin heyecan ve sevinci içerisinde olduklarını söyleyen Başkan Yücel, “2017 yılında da yeni yatırımlar, yeni projeler, yeni hedefler ve yeni adımlarla yola devam edeceğiz. Vatandaşlarımızdan aldığımız desteğin karşılığını yeni yılda da fazlasıyla hizmet olarak onlara geri vereceğiz” dedi. “Göreve geldiğimiz günden beri yaptığımız mahalle ve esnaf gezileriyle vatandaşın ayağına kadar  gittik;  sorunları birinci ağızdan dinleyerek ortak çözüm yolları konusunda karşılıklı fikir alış verişinde bulunduk. Bu fikirleri ilçemize yakışır önemli hizmetlere dönüştürdük; vatandaşlarımızı ve STK’ları belediye yönetimine ortak ettik” diyen Belediye Başkanı Yücel, yeni yılda da yeni proje ve yatırımlarla Alanya halkının hizmetinde olacaklarını söyledi.

\ \ \ \

 

\ \ \ \

Mesajında, Belediyenin 2016 yılındaki hizmet ve yatırımlarına da kısaca değinen Belediye Başkanı Adem Murat Yücel; “Merkeze uzak bir çok mahallemizi sağlık, sosyal yardım, eğitim ve altyapı hizmetleriyle ilk defa tanıştırdık. Türkiye’nin en kapsamlı Sahipsiz Hayvan Barınağı, kırsaldaki kız  öğrencilerimiz için Oba Öğrenci Yurdu, Tosmur 2.Atık Terfi Merkezi, Yıllık ve Çok Yıllık Bitki Serası, Kestel Düğün Salonu ve tamamen yenilenen Alaiye Caddesi başta olmak üzere pek çok park ve sosyal alanı 2016 yılında vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Güneş Enerji Santrali Projesi (GES), Tavşandamı Sosyal Alan Projesi, Demirtaş Kültür Merkezi ve Düğün Salonu,  Alanya Kalesi Teleferik Projesi gibi Alanya’nın değerini arttıracak projelerin de ihalesini tamamlayarak yapımına başladık. İnşallah bu projelerimizi de 2017’de hizmete sunacağız. Vatandaşlarımızın yaşam standardını yükseltmek için 2017’de yeni yollar, yeni sosyal alanlar ve kültürel etkinliklerle hizmetlerimizi aynı heyecan, aynı güçle sürdüreceğiz.

\ \ \ \

Yeni yılın ülkemize ve tüm insanlığa barış, huzur ve yeni umutlar getirmesini diler, vatandaşlarımızın yeni yılını bir kez daha kutlarım” dedi.

\ \ \ \

 

\ \