Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel bugün Amasya’ya giderek bir takım temaslarda bulundu. Başkan Yücel, ilk olarak Belediye Başkanı Mehmet Sarı’yı ziyaret ederek belediyecilikle ilgili fikir alışverisi yaptı. Geçen hafta nişanlanan kardeşi Rıdvan Yücel ile Baş Danışmanı, Emekli Albay Esap Yaşar Yılmaz ile Alanya Belediye Meclis Üyesi Mehmet Babaoğlu’nun eşlik ettiği Yücel daha sonra en küçük kardeşi Rıdvan Yücel’i vatani görevini yapacağı birliğine teslim etti.

Ziyareti sosyal medya üzerinden değerlendiren Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, “Alanya Belediye Başkanı Sayın Adem Murat Yücel, Danışmanı Sayın Esap Yaşar Yılmaz, MHP Alanya Belediye Meclis Üyesi Sayın Mehmet Babaoğlu ve beraberindeki çalışma arkadaşları belediyemizi ziyarette bulundular. Belediyecilik hizmetleri ile ilgili fikir alışverişinde bulunduk.” dedi.

BAŞKAN YÜCEL’İN MUTLU GÜNÜ

Başkan Yücel’in en küçük kardeşi Rıdvan Yücel’i vatani görevini yapacağı birliğine teslim ettiği ve oldukça mutlu olduğu görüldü. Yücel daha sonra sosyal medyadan yaptığı açıklamada, “Ana kucağından Peygamber ocağına... Can Kardeşim Rıdvan'ı vatani görevini yapması için birliğine teslim ettim. Allah, ona ve bütün askerlerimize hayırlı tezkereler nasip etsin...” dedi.