Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB)  Alanya Esnaf Sicil İrtibat Bürosu Yeni Hizmet Ofisi'nin açılış dün Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, AESOB Başkanı Adlıhan Dere, siyasi parti ilçe başkanları, oda başkanları ve esnafların katıldığı muhteşem bir törenle gerçekleşti.

Açılış konuşmasında söz alan Adlıhan Dere, "Antalya il genelinde 75 odamız var, bu odalarımızdan 10 tanesi Alanya'da 2 tanesi de Gazipaşa'da hizmet veriyor. Alanya'da 3 tane oda başkanımız AESOB'ta yönetici. Alanya'mız da 12 bin 420 esnafımız var, Gazipaşa'da bin 953 esnafımız bulunuyor. Buraya esnaf sicil bürosunu açmaktaki gayemiz, daha önce hizmet verdiğimiz ofisimizin çalışma ortamının çok uygun olmadığı ve hizmet vermekte zorlandığı için geniş yeni bir ofis açmak istedik. Alanya'ya yakışır bir irtibat büromuzu açıyoruz. Yeni büro ofisimiz, Halk Bankası'na 100 metre, vergi dairesine 100 metre, hastaneye 20 metre yakınlıkta. Ben burada emeği geçen yönetim kurulu üyemiz Nuri Demir, denetim kurulu üyemiz Velittin Yenialp, disiplin kurulu üyemiz Hüseyin Değirmenci ve Gazipaşa'nın temsilcisi olan yönetim kurulu üyemiz Mustafa Şahin'e teşekkür ediyorum. Burada bizi yalnız bırakmayan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'e ve tüm katılımcılara teşekkür ediyoruz " dedi.

“ALANYA DÜNYANIN EN GÜZEL ŞEHİRLERİNDEN BİRİSİ”

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ise Alanya’nın hep ilkleri yaşamakla mükellef olduğunu söyleyerek şu şekilde devam etti;

“"Her zaman söylüyorum Alanya dünyanın en güzel şehirlerinden birisi. Alanya hep ilkleri yaşamakla mükellef, bunu da bugün buradaki güzel bir  sicil ofisimizin açılışıyla görüyoruz. Alanya sürekli gelişiyor, değişiyor, vizyon ve misyon kazanıyor. Buna bir çok siyasi iradenin ve Alanya halkının katkısı oluyor. Ben emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Şuanda Alanya'da olmayan bir kurum yok sanırsam. Bir kaç eksiklerimiz var onlarda en kısa tamamlanır. Bir tek il binamız yok onu da inşallah en kısa zamanda alırız. Sicil irtibat büromuzun açılışında emeği geçenlere teşekkür ediyorum.”