Bu sabah, Alanya Belediyesi Kültür Merkezi’nde devam eden Alanya Uluslararası Çocuk Festivali’ni ziyaret eden Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, çocukların sevgi seline uğradı.

“ÇOCUKLARIMIZIN GELECEĞİNİ HAZIRLAMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Alanya’nın yerel televizyonunda program yapan Ülkü Nural’a festivalle ilgili bir röportaj veren Başkan Yücel şunları kaydetti: “Çocuklarımızın geleceğini hazırlamak ana hedeflerimiz arasında. Şehrimizin sanatını, kültürünü, sosyal yaşantısını öne çıkaran bir çok etkinlik düzenliyoruz. Dünyadaki tek çocuk bayramı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’dır. Biz de 2 yıldır yabancı ülke çocuklarının da katıldığı bir festival düzenleyerek bu bayramı hak ettiği şekilde kutluyoruz. Buna önderlik etmekten de mutluyuz”.

“ ÇOCUKLA ÇOCUK, BÜYÜKLE BÜYÜK OLMAYI BİLİRİZ”

Çocuklarının sevgi seline kapılan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, bir soru üzerine “7’den 70’e herkesle buluşmaktan müşerref oluyoruz. Biz çocukla çocuk, büyükle büyük olmayı biliriz. İnsanların sevgiye, ilgiye olan ihtiyacını iyi anlarız. Onlara dokunmayı biliriz” şeklinde konuştu.

Başkan Yücel’in etrafını saran çocuklar, 2. Alanya Uluslararası Çocuk Festivali’ni kendilerine armağan eden Belediye Başkanına teşekkür ettiler.