Haber - Burak ÖZTUNÇ

Alanya Belediyesi’nin Haftalık Olağan Encümen Toplantısı, Belediye Başkanı Adem Murat Yücel başkanlığında gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen toplantı sonrası Başkan Yücel basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Başkan Yücel sözlerine, “Encümen toplantımızı gerçekleştirdik. Tüm kurum ve birimlerimizden gelen yazışmaları değerlendirdik. Aldığımız kararların bölge halkımıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyoruz. “ diyerek başladı.

9 günlük Ramazan Bayramı’nda Alanya Belediyesi olarak kimseyi mağdur etmeyeceklerini belirten Başkan Yücel, şu açıklamalarda bulundu:

“Tabi ki her şeyden önemlisi de iştirak ettiğimiz Ramazan-ı Şerif vesilesiyle de bir Ramazan Bayramı kutlayacağız. Alanya halkının, kentimizde bulunan misafirlerimizin ve tüm İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramı’nı şimdiden kutluyorum. Sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir bayram geçirmelerini diliyorum.
 

Belediyemizin tüm birimleri, gelecek olan misafirlerimizin rahat etmesi, sorun yaşamaması ve mutlu, huzurlu bir bayram geçirmesi için bine yakın personelimizle birlikte bu 9 günlük tatil boyunca hizmet verecek. En temiz, en sağlıklı, en huzurlu ve en güvenli tatil yöresi olarak vatandaşlarımızı buradan uğurlamak istiyoruz. Hoş bir vakit geçirmelerini temenni ediyoruz. Onun için de diğer kamu kurum ve kuruluşları ile birlikte yerel yöneticiler olarak üzerimize düşen her şeyi yapmaya hazırız ve yapacağız da.

Her yıl Pazar alanında yapılan bayramlaşma programımızı da Alan Kültür Merkezi’ne aldık. Bayramın ilk günü 10.30 ile 11.00 arası bayramlaşma törenimiz orada yapılacak. Bütün halkımızı da bayramlaşma törenimize davet ediyoruz.

Halkımızın mağdur olmaması için başlattığımız emlak, ilan, reklam, çöp vergisini yapılandırma ile ilgili son gün 31 Mayıs. O gün geç saatlere kadar emlak ofislerimiz açık olacak. Bu zaman diliminde borçlarınızı belediyemize yatırmanızı arzu ediyoruz. Yine bayram sürecinde nöbetçi her birimlerimiz sayesinde vatandaşlarımız aynı imkanlardan yararlanılacak.”