Alanya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Yönetim Kurulu üyeleri, AK Parti’nin yeni ilçe teşkilat binasına hayırlı olsun ziyareti yaptı. Teşkilatın kafeteryasında gerçekleştirilen kahvaltının ardından AGC Yönetim Kurulu yeni hizmete başlayan AK Parti İlçe Teşkilatı’nı gezdi. İlçe Başkanı Mustafa Toklu geçmiş dönemde yaşanan aksaklıklara engel olunması nedeniyle özellikle toplantı salonlarının özenle tasarlandığını ifade etti. Mevlüt Çavuşoğlu Konferans Salonu’nu da gezen AGC heyeti salonun ilçe için gereksinim olduğuna dikkat çekti.

“ALANYA BASINI ÇOK GÜÇLÜ”

Ziyarete ilişkin değerlendirmelerde bulunan AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu, “Bugün AGC'nin kıymetli başkanı ve yönetim kurulu üyeleri teşkilatımızı ziyaret ettiler. Kendilerine bu nazik ziyaretleri için bir kez daha teşekkür ediyoruz. Alanya basını her zaman çoğu ilden güçlü bir yapıya sahiptir. Biz Alanya basınının gücünü ve toplumdaki farkındalığını çok iyi biliyoruz. Topluma doğru haberi ulaştırma adına başarılı çalışmalara imza atıyorlar. Biz bir kez da hem toplumu aydınlattıkları hem de yapılan hizmetler ve siyasilerin fikirlerini vatandaşlara ulaşma noktasına bize destek verdikleri için teşekkür ediyoruz" dedi.

MECLİS SORUSUNA “SÜPRİZ” YANITI

Gazetecilerin meclis listesinin ayrı ayrı mı yoksa fermuar mı olacağı şeklindeki sorusunu da yanıtlayan Toklu, “Meclisin nasıl şekilleneceği ile ilgili genel merkezimizden henüz bizlere bir açıklama gelmedi. Ama biz her 2 ihtimali değerlendirerek meclis üyesi çalışmalarını sürdürmekteyiz. Meclis listesini oluştururken hem partimizin hem de toplumun beklediği kriterleri göz önüne alıyoruz. Listede kadın-erkek eşikliği ve gençlik noktasında liste oluşturmak ve toplumun hem meslek anlamında bir katım kriterlere dikkat ederek en iyi listeyi Alanyalı vatandaşlarımızla buluşturmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Genel merkezimizden gelecek talimat doğrultusunda listenin ayrı mı olacak yoksa birleşik mi olacak son hafta içerisinde şekillendireceğiz. Yine listemizde AK Parti ilçe teşkilatı olarak Alanya'mıza en iyi hizmeti verebil adına bir takım çalışmalarımız oldu, listeyle ilgili. İnşallah sürpriz isimlere de listemizde yer verip en iyi hizmeti getirmek için üzerimize düşeni yapacağız" diye konuştu.