Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamaları ile dün normalleşme sürecine başladı. Normalleşme süreci ile ilgili Antalya istişare toplantısı bugün online olarak bir çok katılımcı ile gerçekleştirildi. Toplantıya, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Antaya Valisi Münir Karaloğlu, AK Parti Antalya Milletvekillieri,  Ak Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş ve Alanya İlçe Teşkilatı Başkanı Mustafa Toklu ile diğer ilçelerin teşkilat başkanları katıldı.

Toplantıda ayrıca; Vakıfbank, Halkbank ve Ziraat Bankası bölge Müdürleri, CK Genel Müdürü Erol Değerl, İl Sağlık Müdürü Ünal Hülür, İl Tarım Müdür Vekili Gökhan Karaca, DSİ Bölge Müdürü Hayrullah Coşkun, Karayolları Bölge Müdürü Arif Çobanoğlu, Orman Bölge Müdürü Vedat Dikici’de hazır bulundu.

NORMALLEŞME SÜRECİ ELE ALINDI

Toplantıda ilk olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı normalleşme süreci ele alındı. Antalya’da normalleşme sürecinin nasıl işleyeceği ve bundan sonraki süreçte alınacak olan önlemlerle ilgili görüş alış verişinde bulunuldu. Antalya’ya olan giriş çıkış yasaklarının kaldırılmasına rağmen yasaklı olan illerden gelinmemesi için kontrollerin devam edeceği vurgulandı.

BAŞKAN TOKLU ALANYA’YI ANLATTI

AK Parti Alanya İlçe Teşkilatı Başkanı Mustafa Toklu toplantı öncesi, Alanya’daki belediye meclis üyesi ve yetkili isimlerle tek tek görüşerek, sorun ve önerileri topladı. Vatandaşların da istek ve dileklerini de ele alan Başkan Toklu, online toplantıda bakanlara ve yetkili isimlere Alanya’nın sorun ve önerilerini dile getirdi. Toplantının oldukça verimli geçtiğini belirten Başkan Toklu, “Bakanlarımız başta olmak üzere tüm katılımcılara teşekkür ediyorum. Oldukça verimli bir toplantı oldu. Hem ülkemizde hem de Antalyamızda bugüne kadar büyük bir titizlik ve başarı ile sürdürdüğümüz korona virüs sürecini aynı hassasiyet ile sürdüreceğiz.” dedi.