Haber - Burak ÖZTUNÇ

İstanbul Vali Yardımcısı Serdar Cevheroğlu ile birlikte Nihat Tufan ve ortağı Cansın Albayrak’ın İstanbul Ticaret Merkezi’nde açmış oldukları Emlak Danışmanlığı Ofisi’nin açılış merasimi gerçekleştirildi. Açılışa Alanya’dan ALTSO Başkanı Mehmet Şahin de katıldı. Şahin kurdele kesimini gerçekleştirdi  ve hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Açılış hakkında teşekkür mesajı yayımlayan Rest Property  ortağı Cansın Albayrak şu ifadeleri kullandı:

"Rest Property  gayrimenkul şirketimizin yeni İstanbul ofisinin açılışını, İstanbul Vali Yardımcısı Sayın Serdar Cevheroğlu, Alanya Ticaret Odası Başkanı Sayın Mehmet Şahin, Alanya Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Bilal Sözen,Şirket kurucu ortağımız Nihat Tufan, Şirket kurucu ortağımız Ludmila Tufan,Genel Müdürümüz Ali Özpelit ve Ofisimizin Mimari Ömer Arıkan ile birbirinden değerli iş ortaklarımız, partnerlerimiz ve değerli dostlarımızın katılımları ile gerçekleştirdik.

Şahsım ve şirketim adına davetimize katılan, katılamayan, arayarak tebrik eden, hediyeleri ve çiçekleri ile bizleri onurlandıran herkese teşekkürlerimi sunar, bütün Rest Property çalışma arkadaşlarıma yeni ofisimizde başarılar dilerim."