HABER - Yüksel SOYLU

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu’nda saat 10:00’da başlayan muhtarlar toplantısı 2,5 saat sürdü. Toplantıya Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Cihangir Yılmaz, Alanya CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, İyi Parti İlçe Başkanı Yücel Apaydın, meclis üyeleri, partili yöneticiler ve 40 muhtar katılım gösterdi. Salonda yer alan muhtarlara tek tek söz verilirken muhtarlar yapılmasını istedikleri hizmetleri de tek tek talep ettiler.

MENDERES DÖNEMİNDE SORUNLARIMIZI İLETİRDİK

Muhittin Böcek’in talimatı ile Alanya’da düzenlenen toplantıya 102 muhtardan sadece 40’nın katılması ise “Alanyalı muhtarlar başkana gözdağı mı veriyor?” şeklinde yorumlandı. Toplantıya katılım göstermeyen muhtarlar ise Başkan Böcek’in randevu taleplerini kabul etmediği ve sorunlarını iletemediklerini belirterek tepki gösterdiler. Menderes döneminde yetkililerin meşgul olsalar bile daha sonrasında kendilerine dönüş yaptığını belirten muhtarlar toplantıya katılmayarak Başkan Böcek’i protesto etti.

BAŞKAN BÖCEK “YETİMİN HAKKINI MUHTARLARA YEDİRMEYİZ” DEMİŞTİ

Öte yandan Eski Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ile Muhittin Böcek’in seçim arifesinde Böcek’in söylediği söze dikkat çeken muhtarlar, “Biz eskiden 5-6 ayda bir toplantı düzenler muhtarlar olarak sorunlarımızı masaya yatırdık. Seçim zamanı Başkan Böcek, ‘Tüyü bitmemiş yetimin hakkını muhtarlara yediremeyiz. Milletin parasıyla muhtarlara tatil yaptırmam. Kimse kusura bakmasın.’ diyerek bizi hor gördü ve görmezden geldi. Bizde başkanımıza tepkimizi gösteriyoruz.” dediler.

102 MUHTARDAN SADECE 40'I KATILDI

ALTSO Konferans Salonu'nda düzenlenen toplantıya 102 muhtardan sadece 40'ı toplantıya katılarak Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i protesto ettiler.