ÖZEL HABER – Muammer SOYLU

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nde bazı personeller arasında huzursuzluk devam ederken, Alanya Hizmet birimde ikinci köklü personel yer değişim hamlesi geldi. Daha önce Ulaşım daire Başkanlığı birimde gerçekleşirken personel atamalarından bu kez de Alanya Park ve bahçeler birimi nasibini aldı. Antalya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü, Alanya’da kendi fidan ve çiçeklerini üretmesiyle dikkatleri çeken Alanya Park ve bahçeler sorumlusu Semra Yalçın ve ekibini Antalya Gürsu Şantiye bünyesine görevlendirilerek bir nevi zorunlu değişiklik yapmış oldu.

CORONA VİRÜS SALGINIDA ENGEL OLMADI

Öte yandan Antalya Büyükşehir Belediye merkez biriminde çalışan bazı personelinde Kaş, Alanya, Manavgat, Akseki ve Gazipaşa gibi İlçelere zorunlu personel atamaları yapılırken, Bütün Türkiye’de Korona virüs tedbirleri en son seviyeye getirildiği bir ortamda nasıl işleyeceği merak konusu oldu. Alanya Park ve bahçeler sorumlusu Semra Yalçın ile birlikte çalışan Emrah Çetinkaya, Zeynel Turan, Hakkı Çelik ile Murat Kara’yı Antalya Gürsu Şantiye bünyesine görevlendirilen isimler oldu.

MOBBİNG YÖNTEMLERİMİ UYGULANIYOR

Ayrıca bütün Türkiye’de korona virüs salgını kapsamında kente giriş çıkışın sağlandığı yollarda önlem alınıp, korona virüs tedbirlerinin alındığı bir ortamda bu uygulamanın neden yapıldığı merak konusu oldu. Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin bu personellerin yer değiştirme zamanının olmadığı gözlemlenirken, akıllarda bu yöntemin mobbing uygulaması olduğu geldi.