HABER – Yüksel SOYLU

Mahmutlar Mahallesinde 2014 yılından beri faaliyet gösteren  yeğen balık ağız tadına önem veren taze günlük balıkları müşterilerine sunuyor. 2011 yılında sadece balık satışı ile işe başlayan aslen Gazipaşalı olan Olcay Usta, etrafındaki dostların tavsiyesi ile balık restaurantı olarak 2014 yılında hizmet vermeye başladı. Kendi tuttukları taze balıkları hünerli ustaların marifeti ile yerli ve yabancı müşterilerine hizmet veren Yeğen Balık, müşterilerinin memnuniyetine önem veriyor. 

İşletme sahibi Olcay Usta günlük olarak denizden çıkararak taze şekilde sundukları balıklarla müşterilerine hizmet verdiklerini belirterek “ Diğer balık restaurantlarına bakınca fiyatlarımız gayet normal, çocukluktan beri balık tuttuğum için işin temelini biliyorum. Tuttuğumuz balıkları özel işlemlerden geçirerek müşterilerimize güvenli,taze ve lezzetli bir şekilde servis ediyoruz. Alkol bulundurmadığımız nezih mekanımıza herkesi davet ediyoruz.” dedi.

Leğen Balık Restourant'ta denizden tutulup çıkartılan çeşit çeşit balıklar günün her saatinde taze olarak müşterilere sunuluyor. 

İş adamları ve siyasilerin müdavimi oldukları restauranta MHP Alanya İlçe Teşkilatı yönetim kurulu üyeleri İsa Akar ve Erol Kaya’da sürekli ziyaret edenler arasında yer alıyor.