Bahçeşehir Koleji Alanya Ortaokul satranç takımı ise okullar arası Satranç Turnuvasında Alanya 1’incisi olurken İlkokul Satranç takımı Alanya 6’ncılığı derecesini elde etti. Bahçeşehir Koleji Alanya Lise öğrencisi İlteris Uca kendi kategorisinde 407 öğrencinin katıldığı satranç turnuvasında 6’ncı oldu.

Antalya’da okullar arası yüzme yarışmasında Bahçeşehir Koleji Alanya Lisesi öğrencisi Sıla Özdemir 400 m. serbest stilde ve 50 m. serbest stilde Antalya 2’nciliği derecesini elde etti.

JİMNASTİK TAKIMI ALANYA 2’NCİSİ ANTALYA 4’ÜNCÜSÜ OLDU

2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı Antalya Okul sporları faaliyetleri kapsamında düzenlenen Okullar Arası Artistik Jimnastik yarışmasında Cemre Baba, Yaren Korkmaz, Buse Su Koç, Ayşe Gönüllü, Irmak Nil Hancı, Güney Hancı ve Melisa Özçakıl’dan oluşan Bahçeşehir Koleji Alanya Takımı Alanya 2’ncisi ve Antalya 4’üncüsü oldu.

Beden Eğitimi Öğretmeni Selma Temlisu, bu başarının öğrencilerin sabırlı, istikrarlı çalışması yanında ailelerin teşvik ve destekleriyle kazanıldığını söyledi. Bahçeşehir Koleji Alanya olarak jimnastiğe önem verdiklerini belirten Temlisu, jimnastikle ilgilenen öğrencilerdeki olumlu değişikliklere dikkat çekerek özgüven, disiplin ve dikkat eksikliği yaşayan öğrencilerin jimnastiğe yönlendirilmelerinin öneminden bahsetti.

BAHÇEŞEHİR KOLEJİ ALANYA SATRANÇ TURNUVASINDA ALANYA 1’İNCİSİ OLDU

Antalya Okul Sporları faaliyetleri kapsamında Alanya Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2017-2018 Antalya Okul Sporları faaliyetleri 1. Dönem Ortaokular Arası Satranç Turnuvasında, Bahçeşehir Koleji Alanya Ortaokulu Satranç Takımı 1’inci oldu. Alanya’da 12 okul takımının yarıştığı turnuvada; Sedanur Doğan, Edanur Doğan, Hasan Kanmaz, Mehmet Barkın Ünlü ve Emirhan Umut Koç’tan oluşan Bahçeşehir Koleji Alanya Ortaokul Takımı turnuvayı birinci tamamlayarak önemli bir başarıya imza attı. Bahçeşehir Koleji İlkokul Satranç takımı ise turnuvayı 6’ncı sırada tamamladı. Satrancın bir öğrenme aracı olduğunu belirten Bahçeşehir Koleji Alanya Ortaokul Müdürü Salih Erdemir “Satrancın çocuk gelişiminde önemli bir rolü ve etkisi var. Satranç sayesinde çocuklar hızlı çözüm üretme ve çözüm bulma yeteneği kazanıyorlar. Bahçeşehir Koleji Alanya olarak öğrencilerimizin bu dalda kendilerini geliştirmelerine önem veriyor ve onları başarılarından dolayı tebrik ediyoruz” dedi.

BİREYSELDE ALANYA 6.SI OLDU

Bahçeşehir Koleji Alanya Lise Öğrencisi İlteris Uca ise Antalya Okul Sporları faaliyetleri kapsamında düzenlenen Gençler Bireysel Satranç Turnuvası’nda kendi kategorisinde 407 öğrencinin katıldığı turnuvadan 6’ncı olarak ayrıldı.

YÜZMEDE ANTALYA 2. Sİ OLDU

Antalya’da okullar arası yüzme yarışması, çok sayıda öğrencinin katılımı ile gerçekleşti. Antalya’da yapılan yarışlara Bahçeşehir Koleji Alanya’dan Lise öğrencisi Sıla Özdemir’de katıldı. Sıla Özdemir 400 m. serbest stilde ve 50 m. serbest sitilde Antalya 2’ncisi oldu.