Alanya, Gazipaşa ilçeleri ile yurtiçi ve yurtdışından misafir olarak gelen kadınlara hizmet veren Aysultan Kadınlar Plajı, geçen yıl Temmuz ayında Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen görkemli bir törenle hizmete açılmıştı. Aysultan Kadınlar Plajından sadece Bayanların hizmet alması ilk açıldığı günde bazı çevreler tarafından tepkiyle karşılanmış, eleştirilere neden olmuştu. Kadınlar Plajı’na 6 servis aracı ile ücretsiz ulaşım sağlanırken, bugün plaj hoparlörlerinden yapılan anonsla erkelerinde saat 19.00’dan sonra Aysultan Kadınlar Plajına girebileceği duyurusu yapıldı.

Servis şoförleri kadınlardan oluşan Aysultan Kadınlar Plajı sabah 08.00 ile akşam 19.00 arasında sadece kadınlara hizmet vereceğini, arzu eden bayanların ise saat 19.00’dan sonra erkek eşleri veya arkadaşlarını da getirebileceklerini açıklandı.

Gazete Alanya, Aysultan Kadınlar Plajı yetkililerini arayıp gelişmeler hakkında bilgi aldı. Yapılan açıklama ‘’Sezon başında bir uygulama ile Aysultan Kadınlar Plajı sabah 08. 00-  19. 00 arasında sadece bayanlara hizmet verecek. Arzu eden bayanlarımız Saat 19.00’dan sonra eşini veya erkek arkadaşını Aysultan Kadınlar Plajına götürebilecekler. Fakat plaja gelen baylarımız kesinlikle denize giremezler. Restoran kısmından faydalanacak olup Alkol alamayacaklar. Sahildeki 6 adet locamızı da kullanabilecekler’’ şekilnde açıklama yapıldı.