HABER – Muammer SOYLU

Geçtiğimiz günlerde www.gazetealanya.com, Gökbel’de yaşanan drift sorununu dile getirmiş ve  “Driftçilere kim dur diyecek” başlıklı bir haber yapmıştı. Yetkililer ise haberimizin ardından yaptıkları çalışmalar ile driftçilere dur demiş, Gökbel’de çevre sakinleri driftçilerden kurtulmuştu.

GÖKBEL’DE CEZA YAĞMURU

Gökbel Yaylası’nda Jandarma karakol komutanı Kıdemli başçavuş Yusuf Tokcan'ın bizzat yönettiği operasyonda bir çok magandaya ceza yağdı. Alkol alarak taşkınlık yapan, doğaya ve çevreye zarar veren kendini bilmez çok sayıda kişiye para cezaları verilirken bazılarının ehliyetlerine el konuldu.

MİLLETİN KABUSU SON BULDU

Gökbel’de yapılan operasyon ve denetimler için Jandarma karakol komutanı Tokcan’a çok teşekkür eden Kestel Mahallesi Muhtarı Muhterem Şimşek, “ Çok değerli dostlarım Gökbel yaylamızda birinci bayram akşamı millete kabus yaşatan magandalara sabaha kadar jandarma ekiplerimiz hadlerini bildirdi. Gerçekten çok büyük cezalar yazdılar. Özellikle ile karakol komutanımıza çok çok teşekkür ediyorum duyarlılığı için” ifadelerine yer verdi.

MUHTEREM ŞİMŞEK MÜJDEYİ VERDİ

Sözlerine devam eden muhtar Şimşek, "Buradan Gökbel Yaylası'ndaki vatandaşlarımıza müjdeli bir haberde vermek istiyorum. Jandarma özellikle silahla ateş edenler, alkollü araç kullananlar vb. durumlar için özel ekip kuracak. Sürekli denetimler yapılacak ve yaylamız boş bırakılmayacak. Vatandaşımız gönlünü ferah tutsun." dedi.