Profesyonel Koç Mustafa Şahin,  Psikolog Bekir Fehmi Örmeci, PDR Uzmanı Gülsüm Türkeli’den oluşan Eğitim Komitesi, yeni sezonun ilk eğitim programını, 18 Ocak Perşembe günü saat: 17.00 ile 19.00 saatleri arasında dernek hizmet binasında gerçekleştirecek. 18 Ocak tarihindeki eğitim programının konusu;  “Anlama ve Anlaşılma” olacak. Konu hakkında bir açıklama yapan dernek başkanı Canan Şencan;

 “Derneğimiz, Toplumsal dayanışma ruhunu yeniden ihdas edebilmek, toplumun ortak çıkarları doğrultusunda güç birliği oluşturmak misyonu ile kuruldu. Ancak; gerçek anlamda dayanışma anlama ve anlaşılma ile mümkündür. Bu nedenle iletişimin temel noktası olan bu konu üzerinde farkındalığı güçlendirmek ve aynı zamanda dayanışma ruhumuzu harekete geçirmek istiyoruz”  diyerek Eğitim programlarının 15 Şubat 2018 Saat: 16-18.00 de  “ Öfke Kontrolü” ,  01 Mart 2018 Saat: 16.00-18.00 arasında ise, “İçinizdeki Devi Uyandırın”  konularıyla süreceğini ifade etti. 

Tüm eğitim programlarının ücretsiz olduğunun belirten Şencan;  'böylesine güçlü bir eğitim kadrosu ile eğitim çalışması büyük bir fırsattır. Tüm halkımızı bu fırsatı değerlendirmeye davet ediyoruz' dedi.