HABER-Muammer SOYLU

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, kendisine yakın oda seçimlerinde çalışma gurubu dostlarına Banana Otel’de "Ahde Vefa” yemeği verdi. Yaklaşık 300 kişilik bir gruba seslenen Başkan Şahin'in ilk sözleri "Arkadaşlar merak etmeyin bu yemek sadece 'Ahde Vefa' yemeğidir. Bir yere aday falan değilim" oldu.

Kısa sürede büyük işleri birlikte başardıklarını ifade eden Mehmet Şahin "Mahmutlar'a 6. Noteri getirmenin sevincini yaşıyoruz. Allah izin verirse Alanya'ya marka bir oteli kazandıracağız. Bana olan güveninizi hiç şüphesiz boşa çıkarmayacağım.” dedi.

Gecede misafirlere sunulan menünün zenginliği,  titizlikle ve özenle hazırlandığı gözden kaçmadı. ALTSO Başkanı Mehmet Şahin sosyal medya hesabından, “Çalışma Grubu arkadaşlarımızla  ‘Ahde Vefa’ temalı akşam yemeğinde bir araya geldik. Hayata geçirilen ve planlanan projeler konusunda bilgi alışverişinde bulunup, değerli arkadaşlarımızla hasret giderdik. Rabbim birlik ve beraberliğimizi bozmasın” şeklinde paylaşımda bulundu.

Banana Beach Clup’ta gerçekleşen yemeğe katılım oldukça yoğun oldu.