ALKÜ Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi "Doktorclub Awards 2018 Türkiye’nin Sağlık Ödülleri” projesi yarışmasında finale kalarak “sağlığımız  için bir SMS kadar yakınız “ adlı çalışmasıyla  2. “Robogait cihazımızla umuda  yürüyüş” projesiyle de  3. olmayı başarmıştı. İstanbul ve Okan  Üniversitesi’nin ortaklaşa yürüttükleri ödül töreninde ulusal platformda da ismini duyurmayı başardı. Bilgehan Gödekli’nin sunduğu  Akdeniz’in Sesi adlı programa telefonla canlı olarak bağlanan Başhekim Vekili Uz. Dr. Nadir Aldemir ve İdari ve Mali İşler Müdürü Selbinaz Dere Bağışlar kazanılan ödül ve projeler hakkında  bilgi verdi.

Uz. Dr.Aldemir;  "7 projeyle katıldığımız  ödül töreninde  2.liği ve 3. lüğü göğüslememiz bizleri sevindirmiştir. Kamu Hastaneleri ve Sağlık Kurumları kategorisinde yılın yenilikçi uygulaması ödülünü kazandık. Etkin, verimli, zamanında ve adaletli  bir sağlık hizmeti için kurumsal  olarak  tüm faaliyetleri desteklemekteyiz. Yapılabilecek bütün projelere yer vermekte  kendimizi  yenilemekteyiz.” diye konuştu.

Selbinaz Dere Bağışlar ise bu tür etkinliklerin kendilerini motive ettiğini kazandıkları ödülle birlikte çalışmalarına hız verdiklerini söyledi. Bağışlar :"İsmimizin ulusal bir platformda olması bizleri mutlu etmiştir. Güzel işler yapınca geri dönüşü de  güzel oluyor. Hastanemizde  kalitenin bir kurum kültürü olarak yerleşmesi için  öncülük yapmaktayız. Amacımız sağlık hizmetinden faydalanan vatandaşlarımıza  ve çalışanlarımıza etkin bir sağlık hizmeti sunabilmektir. Kazandığımız ödül de bizleri ayrıca motive etmiş, yeni projelere hazırlanmamızı sağlamıştır.“dedi.