Ziyaretçilerin yoğun ilgi gösterdiği standı geçtiğimiz günlerde kurulan İstanbul Alanyalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ziyaret etti. Dernek Başkanı Eyüp Kaya ve yönetimini stantta ağırlayan Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel ve Sosyal Yardım İşleri Müdürü Bilal Nurgül, fuar hakkında dernek yönetimine bilgi verdi. Alanya Belediyesi'ni tebrik eden Dernek Başkanı Eyüp kaya, İstanbul'da yaşayan Alanyalılarla birlikte Alanya'yı en iyi şekilde temsil edeceklerini belirtti. Ziyaretin ardından Başkan Yardımcısı Yüksel, Dernek Başkanı Eyüp Kaya'ya ziyaretin anısına ipek kozasından tablo taktim etti.


MHP Genel Başkan Yardımcısı Adan da ziyaret etti
Engelsiz Yaşam Fuarı'nın 3. gününde Alanya Belediyesi'nin standını ziyaret eden MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, belediyenin çalışmalarını inceleyerek uygulamalar hakkında bilgi aldı. Alanya Belediyesi'nin bu tür üst düzey fuarlara katılmasının önemine dikkat çeken Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan; “Alternatif turizm başlıklarından olan engelsiz turizm için Alanya Türkiye'de önemli bir konuma sahiptir. Engelli kardeşlerimize her platformda sahip çıkan Alanya Belediye Başkanımıza ve ekibine teşekkür ederim.” dedi.
Ziyaretin ardından Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel, Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan'a Alanyaspor forması ve ipek kozasından tablo taktim etti.